2014. március 8., szombat

    Egy fiú és egy lány szomorú története
Érdemes elolvasni
 
 
  Volt egy gyönyörű szép fiatal lány, a zene szerelmese volt. A város szélén, volt egy kedvenc kis boltja, ahová minden nap betért.Nem volt ez másképp azon a bizonyos napon sem.Mikor szintén bement és feltette a kedvenc lemezét a lejátszóra.A fejhallgatót a fejére tette, és azt a bizonyos számot hallgatta...
  Amikor megpillantott egy fiút, aki épp vele szemben szintén, azt az albumot hallgatta...A lány elmosolyodott. A fiú pedig visszamosolygott rá, és csendben nézték egymást.Az idő elrepült...A lánynak haza kellett indulnia.Csak remélni tudta, hogy majd holnap is itt lesz a fiú, és ismét találkoznak.
  Másnap ismét bement a lány a zene boltba, és ott volt a fiú.Várta...A lány ismét feltette az albumot, és ismét rá mosolygott a fiúra.A fiú félve, de oda lépett a lányhoz.A lány csillogó szemekkel nézett rá, a lány mosolyogva elárulta...De ma sem maradhatott, ezért megbeszélték, hogy holnap találkozzanak újra...
  Másnap amikor találkoztak, megölelték egymást, majd közösen kezdtek el zenét hallgatni..Egy apró pillanatban a fiú átölelte a lányt, és szenvedélyesen megcsókolta.Minden nap gyönyörűen telt, mindig együtt voltak, és szerették egymást...Képtelenek lettek volna elszakadni egymástól, hiszen gyönyörű találkozásukkor kezdődött minden.
  Minden álmot és minden valóságot együtt éltek át. Hittek abban, hogy ők örökké együtt maradnak.SOHA senki és semmi nem választhatja el őket.Mindenki azt hitte, hogy az ő történetük egy mesébe illő álom.És akkor egy nap.. a gyönyörűből tragédia lett.Minden pokollá változott.
  Egy nap a fiú hiába várt, a lány nem jött..A fiú nem tudta hogy mi, de nagyon fájt neki valami.S akkor megcsörrent a telefonja, és megtudta a szörnyű hírt..A lányt, a zenebolt felé tartva, elgázolta egy autó. Az orvosok küzdöttek az életéért, de már nem tehettek semmit. A lány kezében egy cetlit találtak...A fiú neve volt rajta...
  A fiú sírt, hiszen mást nem tehetett, látta ahogyan kedvese meghal, és ő nem lehet vele..Pár évvel később, a fiú pakolászott a szobájában, és egy képet talált. A lánnyal volt rajta..Visszaemlékezett, arra a rövid időre, és arra az emberre, akit a világon a legjobban szeretett, és azt hitte örökké vele lesz.
  Akinek az életét is odaadta volna, akiről tudta, hogy viszont szereti, és hogy csak vele akar lenni, de a sors elválasztotta őket..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése